23 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

Изграждат площадка за скейтборд в Плевен

В Плевен започва изграждането на скейтборд площадка. Специалните съоръжения ще бъдат разположени на площ от 640 квадратни метра.

Фирмата, спечелила обществената поръчка на Общината – „Джерамис Интернешъл“ ЕООД – София, вече започна работа. Първо е предвидено почистване на терена в района на чешмата „Балаклия“, където ще е разположена площадката. Ще се изградят и подземните комуникации.

След полагане на специалните настилки тук ще бъде изградена стоманобетонна конструкция за ролкови екшън спортове за начинаещи и напреднали. Ще бъдат монтирани осветителни тела, пейки, указателни табели. Районът ще се озеленени допълнително. Предвижда се и осигуряването на достъпна среда.

Related Articles

Метрото ще се разшири с две станции в „Люлин“

Обявена е процедура за избор на строител Дружеството на Столична община "Метрополитен" обяви процедура за избор на строител на следващите две станции на метрото. Те...

КАБ въвежда електронни административни услуги до края на годината

Камарата на архитектите в България започва въвеждане на изцяло електронни административни услуги. Предвижда се до края на годината да има възможност за онлайн кандидатстване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ