12 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Кръгла маса-дискусия: „Мебелна индустрия – прогнози 2022 г.“

Предстои кръгла маса-дискусия на тема „Мебелна индустрия – прогнози 2022 година“. Събитието ще се проведе на 1 февруари в Българската търговско-промишлена палата на ул. „Искър“ 9 в София. То се организира от Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Съветът на браншовите организации към БТПП.

Форумът има за цел да подпомогне обединяването на бизнеса и образованието, събирайки представители на водещи институции, университети и професионалните среди. Поканени за участие са представители на бизнеса, браншови организации, институции и университети от страната.

ПРОГРАМА:

17:00-19:00 часа: Кръгла маса-дискусия

19:00-19.30 часа: Регистрация

19.30 – 20.30: Кратко представяне на всички гости

20.30 – 22.00: Коктейл и нетуъркинг

Входът е с куверти

Бизнес вечери в Палатата“ са поредица от събития с цел създаване на нови бизнес контакти. Провеждането им е съобразено с актуалните противоепидемични мерки.

Related Articles

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Арх.Иняки Карнисеро представи нормативния документ на кръгла маса в София Новият испански Закон за качеството на архитектурата бе представен на кръглата маса „Практикуване на професията...

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ