12 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Кръгла маса-дискусия: „Мебелна индустрия – прогнози 2022 г.“

Предстои кръгла маса-дискусия на тема „Мебелна индустрия – прогнози 2022 година“. Събитието ще се проведе на 1 февруари в Българската търговско-промишлена палата на ул. „Искър“ 9 в София. То се организира от Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Съветът на браншовите организации към БТПП.

Форумът има за цел да подпомогне обединяването на бизнеса и образованието, събирайки представители на водещи институции, университети и професионалните среди. Поканени за участие са представители на бизнеса, браншови организации, институции и университети от страната.

ПРОГРАМА:

17:00-19:00 часа: Кръгла маса-дискусия

19:00-19.30 часа: Регистрация

19.30 – 20.30: Кратко представяне на всички гости

20.30 – 22.00: Коктейл и нетуъркинг

Входът е с куверти

Бизнес вечери в Палатата“ са поредица от събития с цел създаване на нови бизнес контакти. Провеждането им е съобразено с актуалните противоепидемични мерки.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ