6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Заради ремонт: Затварят част от пътя ГКПП „Лесово“ – Ямбол

До края на октомври ще бъде затворен за движение участък от международния път I-7 към Граничен пункт „Лесово“. Ремонтни дейности ще бъдат извършвани между ямболското село Окоп до разклона за село Тенево. Работата ще продължи най-малко две седмици, информираха от Областното пътно управление в Ямбол.

Обходният маршрут за леките автомобили е през общинските пътища в направлението Калчево – Саранско – Симеоново и обратно.

Тежкотоварният и транзитен трафик ще се пренасочва през републиканските пътища по маршрут Калчево – Саранско – Каменец – Стефан Караджово – Болярово – Елхово и обратно.

Ремонтните дейности ще включват преасфалтиране на около 10 км от пътя, както и подмяна на бордюри и премахване на крайпътна растителност. Стойността на реконструкцията е за над 5 млн. лева.

Related Articles

Варна: Предстои ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни

Предстои основен ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни хора „Гергана“ във Варна, информират от администрацията. Проектът ще се финансира с европейски средства...

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ