22 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

БАИС проведе обучение за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи

Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) съвместно с BAU Academy проведе хибридно обучение: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения – средство за улеснение на проектирането и контрола в строителния процес“.

Събитието се проведе в сградата на BAU Academy в София и онлайн. Основните теми, които се разгледаха по време на обучението бяха:

– Хидроизолационни системи на подземни части на сгради и мостови съоръжения

– Хидроизолационни системи на плоски покриви

Зелени покриви, покриви-паркинги и мокри помещения в сгради

– Хидроизолационни системи на скатни/наклонени покриви

Събитието беше посетено от много архитекти, строители, инвеститори и други заинтересовани лица в областта на строителството.

Предстоящо:

На 16.02. БАИС съвместно с Камара на строителите в България (КСБ) ще проведе обучение в Пловдив в офиса на КСБ, както и онлайн посредством платформа Microsoft Teams.

Линк за регистрация и повече информация тук.

Източник: БАИС

Related Articles

Изграждат Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти в с. Голяма Желязна

В троянското село Голяма Желязна започна строителството на Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти. Инициативата “Шарена Задруга” беше обявена още преди година...

Столична община събира проекти за изпълнение на Плана за интегрирано развитие

Столична община, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма “Развитие на регионите”...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ