20 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Международната академия на архитектурата очаква проекти за две изложби-конкурси

Международната академия на архитектурата (МAA) обявява две международни изложби, информират от КАБ. Български творци могат да участват в следните форуми :

Изложба-конкурс на архитектурни проекти и реализации

Изложба-конкурс на студентски дипломни проекти

Крайният срок за регистрация, подаване на проекти за двата конкурса и внасяне на такси е 05.10.2020 г. Членове на журито на двете изложби-конкурси са:

1. Юхани Паласмаа (Финландия)

2. Ричард Ингланд (Малта)

3. Чезаре Мария Казати (Италия)

4. Брайън Спенсър (САЩ)

Изложбите ще се проведат в периода 16-27 ноември 2020 г. в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София, България.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония по награждаването на 27 ноември. Те ще получат международни почетни награди, както и лауреатски грамоти от президента на Международната академия на архитектурата – акад. Амедео Скиатарела.

Related Articles

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...

Изложба за историята на храм „Св. Димитър“ и благородното дело на пловдивските Димитровци

Изложба, посветена на храм „Свети Димитър“ може да бъде разгледана от днес в централното фоайе на Народна библиотека „Иван Вазов“ в Пловдив. Манастирският комплекс...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ