Форум за устойчиви технологии за Югоизточна Европа ще се проведе през април в София

0

Енергийна ефективност и възобновяема енергия, Интелигентни градове, Управление на отпадъци и рециклиране, Качество на въздуха – това са областите за реализирането на Зелената сделка, както и основните акценти на seeSUSTAINtec – изложение и конференция за устойчиви технологии за Югоизточна Европа. То ще се проведе между 7 и 9 април в София.

Форумът ще покаже, че устойчивите решения могат да бъдат както успешен бизнес, така и възвръщаема инвестиция за индустрията, общините и домакинствата. През 2019 г. събитието беше посетено от специалисти от 11 държави (21 % от чужбина и 79% от България) и организаторите очакват тази година ръст на бизнес ориентирани посетители от региона.

Изложението

До момента водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Италия и Швейцария заявиха участие в seeSUSTAINtec. Те избраха събитието за продуктови премиери, за среща с нови клиенти и дистрибутори.

-Изложителите ще получат допълнителни услуги, предоставени от организаторите чрез Лоялна програма.

-В зона “Алея на иновациите“ стартиращи компании и бизнес инкубатори ще разкажат за своите постижения.

Конферентна част

-AmBIENCe уъркшоп „Управляване на съществуващи сгради чрез договаряне на енергийни характеристики“, организатор: Европейски институт за ефективност на сградите (BPIE).

-Финансиране на проекти за устойчиво развитие

-Климатична неутралност и защо да инвестираме в соларни покривни централи? – Асоциация на производителите на екологична енергия

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си