19 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Събитие: Представят алтернативи за бункерите на столицата

Бункерите в София и нов поглед върху тези подземни пространства ще представи д-р Иво Анев от Клуб „Смисъл“ на 21 март в Hyperspace Social Tech Hub в столицата. Заедно с Optimistas организаторите на форума имат за цел да покаже как един успешен проект за нов живот на такова пространство може да промени визията на града.

Експерти от Optimistas ще споделят своя опит с възстановяването на бивш склад за боеприпаси от времето на Османската империя във Варна, превърнал се в алтернативно младежко пространство.

В рамките на форума ще се проведе дискусия, модерирана от арх. Веселин Алексиев за перспективите пред нестандартни и предизвикателни проекти, свързани с развитието на културата и градската среда.

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ