19 C
Пловдив
понеделник, май 20, 2024

Обществена поръчка: Близо 400 млн. лв. за пътни знаци и маркировка от АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществени поръчки за производство, доставка и монтаж на пътни знаци. Към заданието е включено и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, съобщиха от ведомството. Общата прогнозна стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 252 млн. лв. с ДДС, а за пътните знаци е 120 млн. лв. с ДДС.

Срокът за изпълнение е 4 години. Двете обществени поръчки са в 6 обособени позиции по районите за планиране – Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен.

Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за изпълнители на хоризонтална маркировка, уточняват от АПИ.

Related Articles

Пловдив: Обявиха обществената поръчка за изпълнител на реконструкцията на кино „Космос“ Пловдив

Зелена светлина за реконструкцията на знаковото за Пловдив кино "Космос", обявиха от общината в града. Техническият проект, изготвен от проектантско студио „Тектоника-Б“ ООД, е...

Без хипермаркети и шумни заведения в жилищни сгради

Пуснаха нова наредба за обществено обсъждане Нова наредба за устройството на урбанизираните територии предвижда какви точно търговски обекти могат да се откриват в жилищни сгради....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ