19 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Над 180 фирми от Европа и Азия ще участват в Архитектурно-строителна седмица 2024

След броени дни- на 3 април се открива мащабното за строителния сектор изложение Архитектурно-строителна седмица. До 6 април в залите на Интер Експо Център щандове ще разположат над 180 участници от България и чужбина. Форумът се провежда съвместно с АТЕСТ Експо – изложението на едрогабаритната строителна техника и механизацията и формата Green Energy, насочен към енергийната ефективност.

Участници са компании от България, Франция, Испания, Китай, Полша, Украйна, Турция, Гърция и Румъния. Освен в залите, изложенията се разгръщат и върху откритите площи на Експо Центъра и ще надхвърлят 12 000 кв.м. площ.

Архитектурно-строителна седмица ще фокусира вниманието върху всеки сегмент от строителството, сред които са довършителните дейности, вратите, прозорците и фасадите, софтуера, различните материали, стоманени и дървени конструкции, строителното оборудване и механизацията, ландшафтните и индустриалните решения. Фокус е и енергийната ефективност, възобноваемата енергия и рециклирането. Основните акценти на участниците са обвързани с различните решения, Smart системите и технологии за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), термоенергия, дигитални решения, управление на отпадъци и рециклирането, рекултивиране на замърсени почви, чистота на въздуха, локалните пречиствателни съоръжения, соларните технологии.

В рамките на изложението ще се представят и водещи компании от сферата на производството, вноса и дистрибуцията на едра строителна техника.

Related Articles

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ