20 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Кръгла маса с представители на строителния бранш и политическите партии

Камарата на архитектите в България (КАБ) организира кръгла маса на тема: „Проблемите на законодателството в архитектурно-строителния сектор и облекчаване на инвестиционния процес“.

Тя ще се проведе на 25.04.2023 (вторник) от 11:00 часа, в Централния дом на архитекта (София, ул. „Кракра“ №11), Зала 2. На форума са поканени представители на всички политически партии в 49-то Народно събрание.

Камарата на архитектите в България ще представи пред депутатите и медиите проблемите на законодателството в сектора и необходимите промени в синхрон с добрите европейски практики. Организаторите са уверени, че обединяването на усилията на всички заинтересовани страни ще осигури на законодателната и изпълнителната власт устойчива основа за реформиране на сектора.

Related Articles

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ