9 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

Излезе дигиталната версия на каталога “Идеи за градина” 2022

Искате ли да имате цялостна концепция за новия си проект или просто планирате да реновирате градината си? Дигиталната версия на каталога “Идеи за градина” 2022 вече е факт и идва на помощ. Изданието със сигурност ще Ви вдъхнови с разнообразни и интересни идеи, практични съвети и стилни решения. На страниците му може да откриете най-новите предложения и тенденции в ландшафтния дизайн, както и вече утвърдените в цял свят продуктови серии. Каталогът “Идеи за градина” 2022 ще Ви потопи в света на Semmelrock, където ще откриете изобилие от атрактивни повърхности, формати и цветове.

ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЗОНА

Водени от разбирането за потребност от индивидуален подход към всяко едно кътче, специалистите от Semmelrock ще Ви консултират и ще Ви предложат най-добрите решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания.

Без значение дали търсите паважи или плочи за пътеки, тераса, веранда, зона около басейн, барбекю или подход към дома, ще получите нови идеи, които ще Ви помогнат да преобразите градината си в чудесно място за релакс или домашен офис на открито.

СТИЛ, ЗАВЪРШЕНОСТ И ЕЛЕГАНТНОСТ

„Повърхността е с един дизайн, но с много възможности“ е мотото на компанията. Semmelrock Premium е серия от продукти, които се открояват с впечатляваща индивидуалност. Обърнете внимание на актуалните предложения с ексклузивна визия.

Вашата градина може да има хармонична визия дори и да комбинирате продукти от различни продуктови серии, но с еднаква повърхност. Резултатът, който ще постигнете винаги ще е един – изискан облик.

Експертите препоръчват да използвате плочи и паважи с различни формати и да заложите на общата цветова гама, така че да оформите плавен и красив преход между различните зони.

АТРАКТИВНИ АКЦЕНТИ

Semmelrock и тази година остава вярна на себе си в предложенията на паважи и плочи в различни цветове, стилове и форми. Разбира се това не Ви ангажира да изберете само една от всичките разновидности за своя проект.

Ландшафтните архитекти на компанията ще Ви окажат пълно съдействие при създаването на Вашия открояващ акцент.

Трябва само да си запазите час за консултация тук.

ПРОДУКТОВА ГАМА С МИСЪЛ ЗА ПРИРОДАТА

В опит да предотврати негативните последствия от климатичните промени, Semmelrock и тази година предлага устойчиви решения, опазващи микро-климата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. От компанията залагат на по-висок процент озеленяване, по-добро оттичане на водата и опазване на почвата от ерозия.

При оформянето на зелени площи Semmelrock препоръчва поставянето на плочи и настилки с формати, осигуряващи възможност за монтаж и на широка тревна фуга. В продуктовата гама присъстват и ниски архитектурни елементи за озеленяване.

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ – ОТ А ДО Я

Продуктовото разнообразие на Semmelrock и този сезон включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Компанията предлага богата гама от нови цветове, които ще ви помогнат да реализирате естетическо единство във всеки един проект.

Най-новите продукти се отличават с топла цветова гама, която ще внесе уют във Вашия дом на открито и несъмнено ще Ви помогне да постиганете хармонични съчетания с плочите и паважите.

Разгледайте каталога

В каталога “Идеи за градина 2022” са представени широка гама от възможности за реализации на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на Вашето внимание.

Related Articles

Метрото ще се разшири с две станции в „Люлин“

Обявена е процедура за избор на строител Дружеството на Столична община "Метрополитен" обяви процедура за избор на строител на следващите две станции на метрото. Те...

КАБ въвежда електронни административни услуги до края на годината

Камарата на архитектите в България започва въвеждане на изцяло електронни административни услуги. Предвижда се до края на годината да има възможност за онлайн кандидатстване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ