14 C
Пловдив
сряда, май 8, 2024

Асфалтират пътя до Гребния канал в Ямбол

Предстои ремонт и на участък от трасето към местност Ормана

Приключва полагането на два пласта асфалт на довеждащия път до Гребния канал в Ямбол. Участъкът, дълъг над 200 метра, не е имал никакво асфалтово покритие повече от 20 години.

Община Ямбол осигури една част от сумата за ремонта, в размер на 20 000 лева, а останалите средства бяха осигурени от фирма „Хидроситем“ ЕООД, коментират от администрацията.

След ремонта зелената зона ще стане още по-достъпна и предпочитана за отдих, разходки и спорт

Това е пореден пример за успешно взаимодействие на общинската власт с местния бизнес. Предстои да започне ремонтирането и на участък от пътя към местност Ормана. В момента отсечката, непосредствено преди входа на обновения парк, е с много дупки, неравности и липсващ асфалт. Този участък ще бъде финансиран изцяло от бюджета на Община Ямбол. Припомняме, че преди месец още една зона за отдих в Ормана беше облагородена.

Related Articles

Пловдив: Паркинг на хипермаркет става автокино

Автокино фестивал с български филми гостува в Пловдив на 7 и 8 май. На паркинга на голям хипермаркет на бул. "Македония“ 97 ще бъдат...

Пловдив превръща зелените пространства в територии за култура

Общинска фондация „Пловдив 2019“ кани артисти и културни организации за реализация на художествени проекти и събития с акцент върху зелените пространства на Пловдив. Програмата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ