13 C
Пловдив
неделя, април 14, 2024

Събитие: Представят алтернативи за бункерите на столицата

Бункерите в София и нов поглед върху тези подземни пространства ще представи д-р Иво Анев от Клуб „Смисъл“ на 21 март в Hyperspace Social Tech Hub в столицата. Заедно с Optimistas организаторите на форума имат за цел да покаже как един успешен проект за нов живот на такова пространство може да промени визията на града.

Експерти от Optimistas ще споделят своя опит с възстановяването на бивш склад за боеприпаси от времето на Османската империя във Варна, превърнал се в алтернативно младежко пространство.

В рамките на форума ще се проведе дискусия, модерирана от арх. Веселин Алексиев за перспективите пред нестандартни и предизвикателни проекти, свързани с развитието на културата и градската среда.

Related Articles

КАБ: Стартира програма за безплатни обучения в архитектурно-строителния сектор

Целта е да се подкрепи дигитализацията на бранша Предстои да стартират безплатните обучения в рамките на Европейски цифров иновационен хъб (ЕЦИХ), сред чиито учредители е...

Сливен с новоизградена улица

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Остават довършителни работи и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ