29 C
Пловдив
четвъртък, юни 13, 2024

Обществено обсъждане за изграждането на нова автогара в Созопол

Обществено обсъждане за изграждането на новата автогара в Созопол ще се проведе на 13 юни от 17.30 в читалище „Отец Паисий“. Предвижда се тя да да бъде изградена срещу сградата на общинска администрация в местността „Провлак“ между стария и новия град.

Общественото обсъждане е по инициатива на кмета Тихомир Янакиев. На срещата ще бъдат дискутирани възможностите за алтернативни точки за автогарата при стеклите се трудности, както и предложения за съвместни действия на общината и местните хора.

Според приетия от Общинския съвет транспортен план в рамките на 5 години трябва да бъде направена система, която да обхване с инфраструктура Созопол, Буджака и Черноморец, както и линиите към областния център.

Related Articles

Обновената антична вила „Армира“ отваря врати за посетители

Дворецът е паметник на културата с национално значение След обновяване по европейски проект, античната вила „Армира“ край Ивайловград, ще отвори врати отново за посетители след...

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ