5 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Обществено обсъждане за изграждането на нова автогара в Созопол

Обществено обсъждане за изграждането на новата автогара в Созопол ще се проведе на 13 юни от 17.30 в читалище „Отец Паисий“. Предвижда се тя да да бъде изградена срещу сградата на общинска администрация в местността „Провлак“ между стария и новия град.

Общественото обсъждане е по инициатива на кмета Тихомир Янакиев. На срещата ще бъдат дискутирани възможностите за алтернативни точки за автогарата при стеклите се трудности, както и предложения за съвместни действия на общината и местните хора.

Според приетия от Общинския съвет транспортен план в рамките на 5 години трябва да бъде направена система, която да обхване с инфраструктура Созопол, Буджака и Черноморец, както и линиите към областния център.

Related Articles

Община Смолян превръща изгоряло училище в Младежки център

Община Смолян планира да превърне изгорялата сграда на бившия техникум по дървообработване в Младежки център. Проектът, който вече е одобрен, ще се финансира със...

Пускат билети за празничната теснолинейка на 3 март

ще пътува от гара Септември до Якоруда и от Якоруда до гара Септември за отбелязване на Националния празник за освобождението на България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ