19 C
Пловдив
петък, април 12, 2024

Обществена поръчка: Близо 400 млн. лв. за пътни знаци и маркировка от АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществени поръчки за производство, доставка и монтаж на пътни знаци. Към заданието е включено и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, съобщиха от ведомството. Общата прогнозна стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 252 млн. лв. с ДДС, а за пътните знаци е 120 млн. лв. с ДДС.

Срокът за изпълнение е 4 години. Двете обществени поръчки са в 6 обособени позиции по районите за планиране – Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен.

Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за изпълнители на хоризонтална маркировка, уточняват от АПИ.

Related Articles

Археологически комплекс „Долината на тракийските царе“ посреща туристи

Представя по иновативен начин тракийската култура и изкуство Археологическият комплекс „Долината на тракийските царе“ се намира в град Шипка, а в непосредствена близост до него...

С близо 2 млрд. лв. финансират приоритетни общински проекти

723 споразумения за 1,942 млрд. лв. със 191 общини са подписани от 13 февруари до днес от министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ