35 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

Обществена поръчка: Близо 400 млн. лв. за пътни знаци и маркировка от АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществени поръчки за производство, доставка и монтаж на пътни знаци. Към заданието е включено и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, съобщиха от ведомството. Общата прогнозна стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 252 млн. лв. с ДДС, а за пътните знаци е 120 млн. лв. с ДДС.

Срокът за изпълнение е 4 години. Двете обществени поръчки са в 6 обособени позиции по районите за планиране – Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен.

Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за изпълнители на хоризонтална маркировка, уточняват от АПИ.

Related Articles

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...

Вековно дърво в Плевен указва историческите и културни забележителности

Указателни табели, насочващи към историческите и културните забележителности на Плевен, бяха монтирани на дънера на дърво, което е на близо 150 години. Дънерът се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ