34 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

Обществена поръчка: Близо 400 млн. лв. за пътни знаци и маркировка от АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществени поръчки за производство, доставка и монтаж на пътни знаци. Към заданието е включено и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, съобщиха от ведомството. Общата прогнозна стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 252 млн. лв. с ДДС, а за пътните знаци е 120 млн. лв. с ДДС.

Срокът за изпълнение е 4 години. Двете обществени поръчки са в 6 обособени позиции по районите за планиране – Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен.

Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за изпълнители на хоризонтална маркировка, уточняват от АПИ.

Related Articles

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...

Габрово се включва в международен проект за зелени инвестиции

Община Габрово ще подобри капацитета си за въвеждане на зелени инвестиции в градското развитие чрез участие в партньорски международен проект по Програма „Интеррег“. Той...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ