27 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Кръгла маса с представители на строителния бранш и политическите партии

Камарата на архитектите в България (КАБ) организира кръгла маса на тема: „Проблемите на законодателството в архитектурно-строителния сектор и облекчаване на инвестиционния процес“.

Тя ще се проведе на 25.04.2023 (вторник) от 11:00 часа, в Централния дом на архитекта (София, ул. „Кракра“ №11), Зала 2. На форума са поканени представители на всички политически партии в 49-то Народно събрание.

Камарата на архитектите в България ще представи пред депутатите и медиите проблемите на законодателството в сектора и необходимите промени в синхрон с добрите европейски практики. Организаторите са уверени, че обединяването на усилията на всички заинтересовани страни ще осигури на законодателната и изпълнителната власт устойчива основа за реформиране на сектора.

Related Articles

Покана за дискусия за бъдещия Мемориал на загиналите войници в парка на НДК

Дискусия за бъдещия Мемориал на загиналите войници от Първи пехотен софийски полк и Шести пехотен търновски полк ще се проведе днес 9 юли от...

Община Стара Загора готова да обезщети собствениците на земи в парк „Бедечка“

Желанието на администрацията е местността да бъде запазена като зелена територия за отдих и рекреация в града Имаме готовност за обезщетяване на собствениците на земи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ