14 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Кръгла маса с представители на строителния бранш и политическите партии

Камарата на архитектите в България (КАБ) организира кръгла маса на тема: „Проблемите на законодателството в архитектурно-строителния сектор и облекчаване на инвестиционния процес“.

Тя ще се проведе на 25.04.2023 (вторник) от 11:00 часа, в Централния дом на архитекта (София, ул. „Кракра“ №11), Зала 2. На форума са поканени представители на всички политически партии в 49-то Народно събрание.

Камарата на архитектите в България ще представи пред депутатите и медиите проблемите на законодателството в сектора и необходимите промени в синхрон с добрите европейски практики. Организаторите са уверени, че обединяването на усилията на всички заинтересовани страни ще осигури на законодателната и изпълнителната власт устойчива основа за реформиране на сектора.

Related Articles

Започва спешна рехабилитация на улиците във Варна

По нареждане на кмета започва спешна рехабилитация на пътната мрежа във Варна. От дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ информират, че до един месец договорите...

Статистика: Индустриалните общини първенци в създаването на нова заетост

Възстановяването на регионалните пазари на труда е неравномерно, като в над 2/3 от общините броят на наетите остава под рекордните нива от 2019 г....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ