24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro, създадена от компанията, която прогнозира глобалните тенденции – WGSN, в партньорство с Китайския информационен център за текстил.“Лилавото ще се завърне като ключов цвят през 2023 г., представяйки уелнес и дигитално бягство. Ритуалите за възстановяване ще станат основен приоритет за потребителите, които искат да защитят и подобрят психичното си здраве, а „Дигиталната Лавандула“ ще се свърже с този фокус и ще повлияе благотворно върху благосъстоянието, давайки усещане за стабилност и баланс,” пишат от WGSN.

Изследванията им показват, че цветовете с по-къса дължина на вълната като „Дигитална Лавандула“, предизвикват спокойствие и ведрина. “Вече вграден в цифровата култура, ние очакваме този въображаем цвят да се слее във виртуални и физически светове,” казват още анализаторите от прогнозния екип. 

„Дигиталната Лавандула“ е успешно лансиран на младежкия пазар на стоки и продукти, а WGSN очакват той да се разшири във всички категории модни продукти през 2023 г. Според тях нюансът е идеален за аксесоари свързани с ритуали за грижа, лечебни практики и уелнес продукти. Този нюанс на лилавото ще бъде интегриран и в продуктовото фолио на компании за потребителска електроника, в обзавеждането и интериора, както и в осветителната техника за обществени сгради, офиси и дома.

Related Articles

Най-големият соларен парк в България е завършен

ВЕИ проектът на „Инерком“ в Априлци край Пазарджик завърши с инсталирането на повече от 834 000 фотоволтаични модула с общ капацитет 400 MW. Към...

Реконструират над 3 км водопроводи в Павликени

Община Павликени изпълнява поредния етап от реконструкцията на ВиК мрежата на града с дължина 3020 метра. Обхванати са водопроводни клонове по улиците „Димитър Благоев“,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ