16 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

„Автомагистрали“ ЕАД с ново ръководство

Въз основа на извършена проверка и констатирани в доклада на Сметната палата нередности, както и съмнения за нецелесъобразно разходване на публичен ресурс, министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова освободи досегашното ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД.

В Борда на директорите са назначени Валентин Вълков, Иван Станчев и Десислава Христова.

Досега Вълков се е занимавал с инвеститорски контрол и строителен надзор. В периода 2017-2018 г. е бил изпълнителен директор на „Автомагистрали“ ЕАД, а преди това е заемал различни длъжности, включително технически ръководител на строителни обекти.

Иван Станчев е бил ръководител на отдел „Укрепване на свлачища“ в държавната компания. Десислава Христова е заемала длъжността член на Съвета на директорите на дружеството.

 

Related Articles

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...

Участници от 8 държави на изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ в Пловдив

27-ото издание на Международното изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ ще се проведе в Пловдивския панаир на 25 и 26 април 2024 г. Организатори...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ