13 C
Пловдив
сряда, ноември 29, 2023

Асфалтират поетапно кръгово кръстовище до Комплекса за социални услуги в Ямбол

От днес фирмата изпълнител на кръговото кръстовище до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни в Ямбол започва полагане на асфалтовите пластове. Строителните дейности ще се изпълняват като поетапно ще се затварят бул. „Крайречен“ и ул. „Търговска“ – от кръстовището до училище „Христо Смирненски“ и кръговото.

Участъкът ще бъде затворен напълно при самото асфалтиране в зоната на кръга. Строителните дейности ще бъдат извършени в рамките на 7 календарни дни при благоприятни метеорологични условия.

Община Ямбол отправя апел към гражданите да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, ако това е възможно, с цел осигуряване безопасността както на самите тях, така и на работниците, изграждащи кръговото кръстовище.

Общината апелира всички преминаващи моторни превозни средства да се движат с ниска скорост и с повишено внимание в участъка поради струпването на строителна механизация и работници.

Related Articles

Въвеждат в експлоатация BG-ALERT догодина, на 29 ноември е националният тест

В сряда, 29 ноември, между 12.00 и 12.30 часа е националният тест на системата BG-ALERT. За да се получи тестовото съобщение, е достатъчно телефоните да...

Изследват с томограф дърветата в Пловдив

Маркират опасните за санитарна сеч След снежната буря, която връхлетя Пловдив шест бригади от ОП „Градини и паркове” работят още за отстраняване на падналите дървета....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ