36 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

Асфалтират поетапно кръгово кръстовище до Комплекса за социални услуги в Ямбол

От днес фирмата изпълнител на кръговото кръстовище до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни в Ямбол започва полагане на асфалтовите пластове. Строителните дейности ще се изпълняват като поетапно ще се затварят бул. „Крайречен“ и ул. „Търговска“ – от кръстовището до училище „Христо Смирненски“ и кръговото.

Участъкът ще бъде затворен напълно при самото асфалтиране в зоната на кръга. Строителните дейности ще бъдат извършени в рамките на 7 календарни дни при благоприятни метеорологични условия.

Община Ямбол отправя апел към гражданите да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, ако това е възможно, с цел осигуряване безопасността както на самите тях, така и на работниците, изграждащи кръговото кръстовище.

Общината апелира всички преминаващи моторни превозни средства да се движат с ниска скорост и с повишено внимание в участъка поради струпването на строителна механизация и работници.

Related Articles

Община Калояново с проект за подмяна на уличното осветление

Енергийно-ефективна реконструкция на уличното осветление във всички населени места на територията й започва Община Калояново. Дейностите са по проект “Подкрепа за енергийно ефективни системи...

Пясъчни мандали правят тибетски монаси в Бургас

Бургас домакинства през уикенда и днес на поредица от събития, свързани с културата, духовността и традициите на Изтока. В морския град има демонстрации на древното...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ