22 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Асфалтират поетапно кръгово кръстовище до Комплекса за социални услуги в Ямбол

От днес фирмата изпълнител на кръговото кръстовище до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни в Ямбол започва полагане на асфалтовите пластове. Строителните дейности ще се изпълняват като поетапно ще се затварят бул. „Крайречен“ и ул. „Търговска“ – от кръстовището до училище „Христо Смирненски“ и кръговото.

Участъкът ще бъде затворен напълно при самото асфалтиране в зоната на кръга. Строителните дейности ще бъдат извършени в рамките на 7 календарни дни при благоприятни метеорологични условия.

Община Ямбол отправя апел към гражданите да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, ако това е възможно, с цел осигуряване безопасността както на самите тях, така и на работниците, изграждащи кръговото кръстовище.

Общината апелира всички преминаващи моторни превозни средства да се движат с ниска скорост и с повишено внимание в участъка поради струпването на строителна механизация и работници.

Related Articles

Представят обновените музеи – РИМ и РЕМО „Етър“ в Габрово

Представяне на реализираните дейности по обновяването на Регионалния исторически музей и на етнографския музей на открито „Етър“ ще се проведе в понеделник, 15 април...

Започва безплатното саниране в Свищов

В Свищов сключиха първите 13 договора за безплатно саниране на частни жилищни сгради. Това е под 2% от одобрените на първия етап 756 блока...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ