11 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Асфалтират поетапно кръгово кръстовище до Комплекса за социални услуги в Ямбол

От днес фирмата изпълнител на кръговото кръстовище до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни в Ямбол започва полагане на асфалтовите пластове. Строителните дейности ще се изпълняват като поетапно ще се затварят бул. „Крайречен“ и ул. „Търговска“ – от кръстовището до училище „Христо Смирненски“ и кръговото.

Участъкът ще бъде затворен напълно при самото асфалтиране в зоната на кръга. Строителните дейности ще бъдат извършени в рамките на 7 календарни дни при благоприятни метеорологични условия.

Община Ямбол отправя апел към гражданите да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, ако това е възможно, с цел осигуряване безопасността както на самите тях, така и на работниците, изграждащи кръговото кръстовище.

Общината апелира всички преминаващи моторни превозни средства да се движат с ниска скорост и с повишено внимание в участъка поради струпването на строителна механизация и работници.

Related Articles

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ