11 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Представят проекта за развитие на Дунавски индустриален парк

Община Свищов организира публично представяне на проекта за развитие на Дунавски индустриален технологичен парк. Събитието ще се състои на 11 септември 2023 г. (понеделник) от 17.00 ч., в салона на читалището в града.

Участие в представянето на дейностите по проекта ще вземат кметът Генчо Генчев и част от екипа по разработването му: Йорданка Димитрова – ръководител, Светослав Кьосев – зам.-председател на Двустранната търговска камара България – Румъния, Ивайло Асенов, Бойко Милев, проф. д-р инж. Фантина Рангелова. Специално за случая се очаква да пристигне и президентът на турската компания IDEArc Емрах Ердем Озлу.

Срещата има за цел да запознае широката общественост с приключилите до момента дейности, свързани с подготовката на стратегически документи, осъществени партньорства, реализирани процедури, както и предстоящите планове по изграждането на индустриалната зона до самото й финализиране.

Ще бъде представена и 3D визуализация на Индустриалния парк, разработена от международен екип – български и турски специалисти, лидери в проектирането и изграждането на подобни проекти.

Срещата ще бъде отворена за граждани и медии, желаещите да получат повече информация.

Related Articles

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ