17 C
Пловдив
вторник, април 30, 2024

Система срещу подкупи внедри „Информационно обслужване“

Държавната компания „Информационно обслужване“ внедри система за управление за борба с подкупването, съобщиха от структурата. Тя отговаря на международния стандарт ISO 37001:2016.

Сертификатът е връчен на изпълнителния директор Ивайло Филипов от управителя на сертифициращия орган „Глобъл Серт“ ЕООД.

Информационно обслужване“ e една от първите компании и организации у нас, която успява да отговори на изискванията на стандарта, информират от компанията.

Системата за управление за борба с подкупването съдържа мерки, предназначени за откриване и оценяване на риска от подкупване, както и за предотвратяване, разкриване и вземане на мерки по отношение на подкупването. Тя е напълно интегрирана с останалите системи за управление в „Информационно обслужване“.

Компанията е сертифицирана също по международните стандарти за управление на качеството, за управление на сигурността на информацията, за управление на предоставяните ИТ услуги и като доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги – за електронни подписи, електронни печати и квалифицирани електронни времеви печати.

Снимка „Информацонно обслужване“

Related Articles

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото, за да не се затруднява движението в активния туристически сезон, когато...

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ