18 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Избират с конкурс слоган на община Сандански

Община Сандански търси вдъхновяващо послание, което да го популяризира  като дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар, информират от администрацията. Слоганът, който ще бъде избран след конкурс, ще се разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

Всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, могат да участват с до 3 предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език.

Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложенията се подават само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg. Наградният фонд за конкурса е 500 лв.

Related Articles

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...

МРРБ попълва състава на Съвета за развитие на Югозападен регион за планиране

Министерството на регионалното развитие и благоустройството стартира процедура за избор на представители на икономическия сектор и юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) за общественополезна...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ