21 C
Пловдив
вторник, май 7, 2024

Започва текущ ремонт на 14,4 км от пътя Аспарухово – Детелина

От днес започва обновяване на участък от третокласния път от Аспарухово, който преминава през селата Крушево и Детелина и стига до кръстовището с пътя Драганци – Карнобат.

Срокът за изпълнение на предвидените дейности е до края на септември 2022г. С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, подобрено отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По време на строителните дейности движението няма да се спира, а ще се осъществява в лентата, в която не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, тъй като преминават през участък в ремонт, напомнят от АПИ.

Related Articles

Пловдив превръща зелените пространства в територии за култура

Общинска фондация „Пловдив 2019“ кани артисти и културни организации за реализация на художествени проекти и събития с акцент върху зелените пространства на Пловдив. Програмата...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ