10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Януари 2023-а: В подготовка е Forum Real за иновации и устойчиво строителство

На 26 януари 2023 г. в НДК ще се проведе десетото издание на Forum Real, информират организаторите. То ще е на тема „Иновации и устойчиво строителство“. Като лекторите в конферентната програма са поканени водещи анализатори, инвеститори, архитекти, инженери, строители, търговци и финансови експерти. Те ще дискутират актуални теми, които определят тенденциите в индустрията.

На церемония след края на деловата програма ще бъдат връчени наградите на Националния регистър за ново строителство и реконструкции – „Годишни награди за строителство – М2″. Те отличават най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти на база завършени квадратни метри разгъната застроена площ.

На финала на събитието в неформална обстановка победителите участници и фирми от строителния бранш ще могат да представят свои продукти и услуги.

Related Articles

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ