16 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ с престижна награда

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бе отличен с награда в раздел „Бранд Родопи“ на кампанията „Чудесата на България“.

Форумът е мащабно събитие, посветено на недвижимото културно наследство, традициите, архитектурата и изкуствата. Първото издание се проведе през 2021 година и бе организирано от КАБ РК София Област. През 2022 година към инициаторите се присъединиха Камарата на строителите в България, а през 2023 г. и Конфиндустрия България.

Отличието бе връчено на Третия международен форум „Бранд България. Докосни Чудесата“ от Цветелина Бориславова, основател на фондация “Кредо Бонум”.

Сред партньорите на тазгодишното издание на Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бяха Регионален исторически музей – Пазарджик и Община Брацигово, които също бяха отличени с награда „Бранд Тракия“ за модернизацията на музея и за експозицията на невероятното Равногорско съкровище.

Related Articles

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...

64 проекта са одобрени по „Красива България”

С Решение на Управителния съвет на Проект „Красива България” са одобрени за финансиране и реализация през настоящата година 64 проекта. Те са на обща...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ