21 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Първа среща на 21-та Европейска седмица на регионите и градовете

На 13 февруари, от 14:30 до 16:00 ч. (брюкселско време), организаторите на EURegionsWeek канят на първа среща от 21-ото издание на най-голямото събитие за регионална политика в Европейския съюз – Европейската седмица на регионите и градовете.

Срещата ще се проведе присъствено в Европейския комитет на регионите, в сграда Жак Делор (Rue Belliard 99, 1040 Brussels), и онлайн чрез платформата Zoom.

За участие, следва да се направи регистрация на посочения линк, като се посочите какво ще е присъствието – лично или дистанционно: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Местата за присъствено участие са ограничени и ще бъдат разпределени на принципа „първи регистриран първи обслужен“. Линкът за дистанционно участие през Zoom ще бъде изпратен на желаещите след регистрацията.

Related Articles

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото, за да не се затруднява движението в активния туристически сезон, когато...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ