17 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Полети до нови дестинации от летище „Пловдив“

Полети до 8 нови дестинации стартираха от летищата в Пловдив, Варна и Бургас. Това обявиха за TravelNews от маркетинг отдела на туроператора „Абакс“, който организира чартърите с българската авиокомпания European Air Charter.

Те се изпълняват за първи път от трите летища до Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и Кападокия в Турция. Другите 3 дестинации са Хургада, Шарм ел Шейх и Кайро в Египет.

Полетите от Бургас тръгнаха от първия ден на май, а на 31 август започват от Пловдив. От Варна курсовете ще стартират на 3 септември и ще продължат до края на октомври. От вчера започнаха чартърите и от София до Египет, Тунис и остров Сардиния в Италия.

Двете най-популярни дестинации за есенния сезон 2023 са Турция и Египет. И двете държави предлагат изгодни all inclusive пакети.

Туроператорът „Абакс“ работи с голяма мрежа от хотели, като в портфолиото си имат както по-бюджетни опции, така и луксозни бутикови хотели. Туристите могат да избират от над 100 хотела.

Related Articles

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Арх.Иняки Карнисеро представи нормативния документ на кръгла маса в София Новият испански Закон за качеството на архитектурата бе представен на кръглата маса „Практикуване на професията...

През тази година: Ремонтират знакови сгради в Стара Загора

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година. Това стана ясно по време на пресконференция дадена от кмета на общината...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ