21 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

Откриват 16,3 км от АМ „Хемус“ между Буховци и Белокопитово

На 18 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще открие новопостроения участък Буховци – Белокопитово от автомагистрала „Хемус“. Церемонията ще се състои от 11:30 часа в началото на новия 16,3-километров участък при пътен възел „Буховци-север“. В нея ще участват също заместник-министър Захари Христов и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Иво Иванов.

На събитието са поканени да присъстват областните управители на Шумен – проф. Христо Христов, и на Търговище – Станимир Парашкевов, кметове на населени места от района и представители на браншови организации.

Изпълнител на строителството на обекта е ДЗЗД „Хемус-16320“. Строителният надзор е осъществен от ДЗЗД „Консултанти Хемус 2 – 2016“.

Related Articles

С научен форум отбелязват Международния ден за опазване на недвижимото културното наследство

Национална научна конференция под наслов „Културното наследство на Тутракан и неговото място в добруджанската история“ ще се проведе на 18 и 19 април в...

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ