23 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са „Киряков Архитекти“

Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на проекта присъства и кметът Галина Стоянова.

Спортното съоръжение ще е многофункционално и ще включва колодрум, зали и пространства за различни видове спорт, концертна зала и място за социални прояви и мероприятия. Залата „ще е изключителна не само заради красивата си визия, но и заради удобствата, които ще предлага“, оценяват от Общината. Параметрите на колоездачната писта ще бъдат съгласувани с експерти, притежаващи лиценз за проектиране и изменение на писти за колоездене.

Мнения споделиха и присъстващите архитекти: главният архитект на Община Казанлък Иван Кирчев, бившият главен архитект Николай Николов, архитект Петя Георгиева, архитект Христо Инджов и проектантите – Иван Киряков и Петър Киряков.

Снимка: Община Казанлък

Related Articles

Спортното министерство осигурява средства за ремонт за спортни училища в страната

Министерството на спорта осигури 15,6 милиона лева за ремонт в държавните спортни училища. Те се нуждаят от финансова подкрепа, за да обезпечат нормален учебен...

Безвъзмездно: Предоставиха на НИНКН сграда паметник на културата

НИНКН се връща в сградата на бул. „Княз Ал. Дондуков“ 16. Министърът на културата Кръстю Кръстев я предостави за безвъзмездно ползване от института -...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ