17 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Общински център за гости строят в с. Чавдар

Общински център за гости ще има в с. Чавдар, информират от кметството. Той ще е на 3 етажа и ще служи за различни мероприятия с възможност за настаняване на гости. Финансирането е осигурено от МРРБ. Изпълнител след обществена поръчка ще е СИМСТРОЙ-2000 ЕООД, а проектант – арх. Даниел Вълканов.

Имотът е на ул. „Дечо Стефанов“ 9 и на мястото на съществува двуетажна сграда, предвидена за събаряне. По проект в бъдещия център са предвидени входно преддверие с коридор, стълбище и асансьор, офис с техническо помещение, зала за хранене с връзка към кухненски бокс, конферентна зала, тоалетен блок за посетители с тоалетна за инвалиди, веранда (тераса) с пергола.

Вторият и третият етаж ще включват различни по тип стаи за гости със самостоятелни баня с WC и балкон, както и по един апартамент на всеки етаж.

Бъдещата сграда ще е със стоманобетонна носеща конструкция. Ограждащите стени ще са система от тухлена зидария от 25 см и топлоизолация от 10 см.

Визуализация: Община Чавдар

Related Articles

През тази година: Ремонтират знакови сгради в Стара Загора

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година. Това стана ясно по време на пресконференция дадена от кмета на общината...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ