13 C
Пловдив
петък, май 17, 2024

„Лудогорец“ инвестира в отопление на тренировъчния си терен

Поредната голяма инвестиция в инфраструктурата на клубната си база направи „Лудогорец“. Тренировъчният терен, който вече 10 години се ползва от първия отбор, ще бъде реновиран изцяло. Освен поливната система, която бе подменена с по-модерна, в момента се полагат тръби за отопление, което ще позволи на отбора да тренира при тежки зимни условия и отрицателни температури.

Собствениците на клуба – братята Кирил и Георги Домусчиеви, осигуриха финансирането по молба на ръководството и треньорския щаб на „Лудогорец“.

След монтирането на отоплителната система теренът ще бъде затревен. Очаква се той да бъде готов за тренировки в началото на есента.

Related Articles

Подменят опасните дървета при храм-паметник „Александър Невски“ с нови

По време на регулярните огледи за текущото състояние на дървесната растителност в София експерти на дирекция „Зелени системи“ са констатирали на площада при храм-паметника „Александър Невски“...

Резултати от конкурса за концепция за оформление на зала 1 в Дома на архитекта в София

Журито не присъди първо място, а излъчи две втори и една трета награда Ясно е класирането в конкурса за концепция за художествено-пространствено оформление на зала...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ