11 C
Пловдив
петък, май 17, 2024

Заради футболното дерби на Пловдив затварят улици

Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за осигуряване на спокойствието и безопасността на движението в областния град във връзка с дербито между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Ботев“. То ще се състои в неделя, от 18.30 ч. на стадион „Локомотив“.

С цел обезпечаване на пътната безопасност със заповед на кмета на Община Пловдив от 16.00 ч. до 23.00 ч. в неделя затворена за моторни превозни средства ще бъде ул. „Варшава“, в отсечката между ул. „Богомил“ и ул. „Славянска“. При необходимост е възможно временно ограничение на движението и в района, заключен между бул. „Санкт Петербург“, ул. „Лев Толстой“, ул. „Проф. Цветан Лазаров“, ул. „Димитър Ризов“, бул. „Източен“, ул. „Богомил“ и бул. „Христо Ботев“.

Заради сключено споразумение между ръководствата на двата клуба, футболната среща ще се играе само пред публика на отбора домакин.

Привържениците на гостуващия отбор ще могат да проследят мача на специално изградена видео стена на терена пред централната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Достъпът до там ще става през входовете на бул. „Източен“.

Related Articles

Започва кампанията „Хижа на годината” 2024

На 15 май 2024 г. е пресконференцията и официалният старт на кампанията „Хижа на годината” 2024. На събитието по инициатива на 360mag.bg и Български...

13 май 2024 г – Ден на данъчна свобода!

134 дни тази година работим за държавната хазна Общо 134 дни работим за държавната хазна през 2024 г. Бюджетът за тази година залага консолидирани приходи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ