10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села

Инициативата е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов

Благотворителен фолклорен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села организира кметът на гр. Калофер – Румен Стоянов. Той ще се състои на 9 декември, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната кауза участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър „Фолкпалитра“ с ръководител Петър Войников, оркестър „Бисери“ с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде авторът на фолклорното предаване „Иде нашенската музика“ Николай Чапански.

Билети за концерта в помощ на хората, които загубиха къщите си при наводнението в Карловско, ще се продават пред Палата № 7 в Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието.

Related Articles

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ