17 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

БАИС се включва в Архитектурно-строителната седмица

За поредна година БАИС ще участва в Архитектурно-строителната седмица. 23-то издание на събитието ще бъде между 29.03 – 01.04.2022 г. в Интер Експо Център.

Този път форумът ще се проведе паралелно с АТЕСТ Експо, Green Energy и Експомебел, като общата изложбена площ ще надхвърли 19 000 кв. м. Продължава и развитието на концепцията за професионална съпътстваща програма, след като през миналата година в повече от 10 формата бяха дискутирани тенденциите, иновациите и актуалните въпроси в различните сегменти на сектора.

Всяка изложбена зала ще бъде посветена на конкретни компоненти в строителството. В отделни пространства посетителите ще могат да видят събрани на едно място решения за довършителни дейности, врати, прозорци и фасади, дървени конструкции, строително оборудване и механизация, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване, сградна автоматизация, ОВК.

Превърнало се в неделима част от Архитектурно-строителната седмица, Green Energy ще покаже високотехнологични и ефективни решения за съвременното строителство с фокус върху потенциала на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъците и рециклирането им, интелигентни системи, електромобилността, посочват организаторите.

В зала 3 БАИС ще има колективен щанд (С7). В близост до него ще е презентационната зала, на която членовете на организацията ще представят нови продукти, решения и подходи в строителството. Част от фирмите, членове на асоциацията, ще участват с индивидуални щандове.

Архитектурно-строителна седмица 2023 ще се проведе с подкрепата на редица браншови организации – Българската асоциация за изолации в строителството, Камарата на строителите в България, Камарата на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Българската асоциация на фасадната индустрия, Асоциацията на търговците на едра строителна техника, Националната асоциация на строителните предприемачи, Българския съвет за устойчиво развитие, Националната компания индустриални зони, Българската агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Related Articles

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ