28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Януари 2023-а: В подготовка е Forum Real за иновации и устойчиво строителство

На 26 януари 2023 г. в НДК ще се проведе десетото издание на Forum Real, информират организаторите. То ще е на тема „Иновации и устойчиво строителство“. Като лекторите в конферентната програма са поканени водещи анализатори, инвеститори, архитекти, инженери, строители, търговци и финансови експерти. Те ще дискутират актуални теми, които определят тенденциите в индустрията.

На церемония след края на деловата програма ще бъдат връчени наградите на Националния регистър за ново строителство и реконструкции – „Годишни награди за строителство – М2″. Те отличават най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти на база завършени квадратни метри разгъната застроена площ.

На финала на събитието в неформална обстановка победителите участници и фирми от строителния бранш ще могат да представят свои продукти и услуги.

Related Articles

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ