20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Януари 2023-а: В подготовка е Forum Real за иновации и устойчиво строителство

На 26 януари 2023 г. в НДК ще се проведе десетото издание на Forum Real, информират организаторите. То ще е на тема „Иновации и устойчиво строителство“. Като лекторите в конферентната програма са поканени водещи анализатори, инвеститори, архитекти, инженери, строители, търговци и финансови експерти. Те ще дискутират актуални теми, които определят тенденциите в индустрията.

На церемония след края на деловата програма ще бъдат връчени наградите на Националния регистър за ново строителство и реконструкции – „Годишни награди за строителство – М2″. Те отличават най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти на база завършени квадратни метри разгъната застроена площ.

На финала на събитието в неформална обстановка победителите участници и фирми от строителния бранш ще могат да представят свои продукти и услуги.

Related Articles

Нови пейки ще изненадат децата на Сливен за 24 май

Пейки във формата на разтворени книги, от чиито страници надничат любими приказни герои, ще изненадат малчуганите на Сливен за 24 май. Инициативата е на...

Ремонтират площада в Момчилград с два милиона и половина

С 2 милиона и 500 хиляди лева от държавния бюджет ремонтират градския площад в Момчилград. Настилката ще се замени с нова, която ще включва...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ