25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ с престижна награда

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бе отличен с награда в раздел „Бранд Родопи“ на кампанията „Чудесата на България“.

Форумът е мащабно събитие, посветено на недвижимото културно наследство, традициите, архитектурата и изкуствата. Първото издание се проведе през 2021 година и бе организирано от КАБ РК София Област. През 2022 година към инициаторите се присъединиха Камарата на строителите в България, а през 2023 г. и Конфиндустрия България.

Отличието бе връчено на Третия международен форум „Бранд България. Докосни Чудесата“ от Цветелина Бориславова, основател на фондация “Кредо Бонум”.

Сред партньорите на тазгодишното издание на Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бяха Регионален исторически музей – Пазарджик и Община Брацигово, които също бяха отличени с награда „Бранд Тракия“ за модернизацията на музея и за експозицията на невероятното Равногорско съкровище.

Related Articles

Приключи ремонтът на Планетариума в Смолян

Ремонтните дейности на Планетариума в Смолян приключиха, съобщиха от пресцентъра на общината. В следващите дни ще поискаме приемателна комисия на база, на която сградата...

Проект “Шарена фабрика” съживява стари сгради в Голяма Желязна

Запустялото училище в троянското село става международен образователен център Старото училище в село Голяма Желязна в община Троян отваря отново врати за един ден на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ