13 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ с престижна награда

Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бе отличен с награда в раздел „Бранд Родопи“ на кампанията „Чудесата на България“.

Форумът е мащабно събитие, посветено на недвижимото културно наследство, традициите, архитектурата и изкуствата. Първото издание се проведе през 2021 година и бе организирано от КАБ РК София Област. През 2022 година към инициаторите се присъединиха Камарата на строителите в България, а през 2023 г. и Конфиндустрия България.

Отличието бе връчено на Третия международен форум „Бранд България. Докосни Чудесата“ от Цветелина Бориславова, основател на фондация “Кредо Бонум”.

Сред партньорите на тазгодишното издание на Форум „Брацигово – каменният поток на времето“ бяха Регионален исторически музей – Пазарджик и Община Брацигово, които също бяха отличени с награда „Бранд Тракия“ за модернизацията на музея и за експозицията на невероятното Равногорско съкровище.

Related Articles

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ