25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

С нови пейки облагородяват района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Габрово

Общинското предприятие „Благоустрояване“ в Габрово изработи и монтира десет нови пейки, които допълват облагороденото пространство в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Новите съоръжения се състоят от дървени и метални елементи. Материалът е добит от премахнати опасни дървета на територията на общината, където част от дървесината е била годна за употреба.

През последните години в отдел „Строителство“ към ОП „Благустрояване“ има функционираща дърводелска работилница, където се изработват различни елементи за нуждите на градската среда.

Припомняме, че през 2019 в същия общински мебелен цех бяха изработени съоръженията за игра и обучение на домашни любимци. Новите придобивки бяха разположени в специално изградения парк за свободно разхождане на животни, намиращ се на ул. „Кожарска“.

Related Articles

Монтират зарядни станции за електромобили в Габрово

Община Габрово подписа договор с дружеството „ФИНЕС – 2“ ЕООД за поставяне на 3 броя колонки за зареждане на електрически превозни средства с включени...

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ