18 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Система срещу подкупи внедри „Информационно обслужване“

Държавната компания „Информационно обслужване“ внедри система за управление за борба с подкупването, съобщиха от структурата. Тя отговаря на международния стандарт ISO 37001:2016.

Сертификатът е връчен на изпълнителния директор Ивайло Филипов от управителя на сертифициращия орган „Глобъл Серт“ ЕООД.

Информационно обслужване“ e една от първите компании и организации у нас, която успява да отговори на изискванията на стандарта, информират от компанията.

Системата за управление за борба с подкупването съдържа мерки, предназначени за откриване и оценяване на риска от подкупване, както и за предотвратяване, разкриване и вземане на мерки по отношение на подкупването. Тя е напълно интегрирана с останалите системи за управление в „Информационно обслужване“.

Компанията е сертифицирана също по международните стандарти за управление на качеството, за управление на сигурността на информацията, за управление на предоставяните ИТ услуги и като доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги – за електронни подписи, електронни печати и квалифицирани електронни времеви печати.

Снимка „Информацонно обслужване“

Related Articles

На форум: Експерти дискутират бъдещето на световното културно наследство

Конфиндустрия България и Посолството на Италия в България, в сътрудничество с Италианския културен институт, Камарата на архитектите в България, Камарата на строителите в България...

Община Тунджа реализира хибриден ВЕИ проект

В община Тунджа започна изграждането на фотоволтаичен парк „Тенево Солар“, първи етап от хибридния ВЕИ комплекс „Тенево“. Той ще включва също и вятърни турбини...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ