22 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Система срещу подкупи внедри „Информационно обслужване“

Държавната компания „Информационно обслужване“ внедри система за управление за борба с подкупването, съобщиха от структурата. Тя отговаря на международния стандарт ISO 37001:2016.

Сертификатът е връчен на изпълнителния директор Ивайло Филипов от управителя на сертифициращия орган „Глобъл Серт“ ЕООД.

Информационно обслужване“ e една от първите компании и организации у нас, която успява да отговори на изискванията на стандарта, информират от компанията.

Системата за управление за борба с подкупването съдържа мерки, предназначени за откриване и оценяване на риска от подкупване, както и за предотвратяване, разкриване и вземане на мерки по отношение на подкупването. Тя е напълно интегрирана с останалите системи за управление в „Информационно обслужване“.

Компанията е сертифицирана също по международните стандарти за управление на качеството, за управление на сигурността на информацията, за управление на предоставяните ИТ услуги и като доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги – за електронни подписи, електронни печати и квалифицирани електронни времеви печати.

Снимка „Информацонно обслужване“

Related Articles

В Бургас изкачват 14-етажна сграда за Деня без асансьори

С изкачване на 14-етажна сграда в Бургас ще бъде отбелязан Денят без асансьори. Това ще се случи на 14 април в хотел "Парк". Общо...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ