26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Първа среща на 21-та Европейска седмица на регионите и градовете

На 13 февруари, от 14:30 до 16:00 ч. (брюкселско време), организаторите на EURegionsWeek канят на първа среща от 21-ото издание на най-голямото събитие за регионална политика в Европейския съюз – Европейската седмица на регионите и градовете.

Срещата ще се проведе присъствено в Европейския комитет на регионите, в сграда Жак Делор (Rue Belliard 99, 1040 Brussels), и онлайн чрез платформата Zoom.

За участие, следва да се направи регистрация на посочения линк, като се посочите какво ще е присъствието – лично или дистанционно: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Местата за присъствено участие са ограничени и ще бъдат разпределени на принципа „първи регистриран първи обслужен“. Линкът за дистанционно участие през Zoom ще бъде изпратен на желаещите след регистрацията.

Related Articles

За 1.4 млн. лв.: Обновяват лекоатлетическата писта в Стара Загора

Ремонтът трябва да приключи на 30 юни 2025 г. Започна основният ремонт на лекоатлетическата писта на тренировъчния стадион „Берое“ в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра...

Обновената антична вила „Армира“ отваря врати за посетители

Дворецът е паметник на културата с национално значение След обновяване по европейски проект, античната вила „Армира“ край Ивайловград, ще отвори врати отново за посетители след...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ