16 C
Пловдив
неделя, февруари 25, 2024

Първа среща на 21-та Европейска седмица на регионите и градовете

На 13 февруари, от 14:30 до 16:00 ч. (брюкселско време), организаторите на EURegionsWeek канят на първа среща от 21-ото издание на най-голямото събитие за регионална политика в Европейския съюз – Европейската седмица на регионите и градовете.

Срещата ще се проведе присъствено в Европейския комитет на регионите, в сграда Жак Делор (Rue Belliard 99, 1040 Brussels), и онлайн чрез платформата Zoom.

За участие, следва да се направи регистрация на посочения линк, като се посочите какво ще е присъствието – лично или дистанционно: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Местата за присъствено участие са ограничени и ще бъдат разпределени на принципа „първи регистриран първи обслужен“. Линкът за дистанционно участие през Zoom ще бъде изпратен на желаещите след регистрацията.

Related Articles

Община Смолян превръща изгоряло училище в Младежки център

Община Смолян планира да превърне изгорялата сграда на бившия техникум по дървообработване в Младежки център. Проектът, който вече е одобрен, ще се финансира със...

Община Троян с 4 нови проекта

Община Троян подготвя четири нови проекта за включване в Инвестиционната програма за 2024 г. Това са предложенията за изграждане на трасе за писта за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ