24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

Първа среща на 21-та Европейска седмица на регионите и градовете

На 13 февруари, от 14:30 до 16:00 ч. (брюкселско време), организаторите на EURegionsWeek канят на първа среща от 21-ото издание на най-голямото събитие за регионална политика в Европейския съюз – Европейската седмица на регионите и градовете.

Срещата ще се проведе присъствено в Европейския комитет на регионите, в сграда Жак Делор (Rue Belliard 99, 1040 Brussels), и онлайн чрез платформата Zoom.

За участие, следва да се направи регистрация на посочения линк, като се посочите какво ще е присъствието – лично или дистанционно: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Местата за присъствено участие са ограничени и ще бъдат разпределени на принципа „първи регистриран първи обслужен“. Линкът за дистанционно участие през Zoom ще бъде изпратен на желаещите след регистрацията.

Related Articles

Приключи ремонтът на знаково училище в Пловдив

Над 1,5 млн. лв. са вложени в обновяването на Търговската гимназия Приключи ремонтът на Националната търговска гимназия в Пловдив. Рязането на лентата е в 11...

Столична галерия показва „Дом Мечта“

Артисти откриват пресечната точка между изкуство и дизайн "Домът мечта“ представя съжителството на изкуство и дизайн под един покрив. Експозицията в галерия „КО-ОП“ е от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ