Променят движението в центъра на Пловдив за Богоявление

0

Временна организация на движението заради литийното шествие в деня на големия християнски празник Богоявление, на 6 януари, се въвежда в Пловдив.

От 12:00 до 14:00 ч. ще се спира преминаването на пътни превозни средства – с изключение на автобусите от масовия градски транспорт, по улиците „Криволак“ и „Железарска“, западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител” в отсечката от ул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Шести септември“ в центъра на града.

Затваря се също участъкът на бул. „Цар Борис III Обединител” от кръстовището с бул. „Шести септември” до бул. „България”, както и бул. „Марица-юг” – от кръстовището с ул. „Никола Войводов” до бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“.

Организацията и контролът на движението на пътните превозни средства, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Шофьорите на градските автобуси са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената временна организация на движение заради ритуалите по хвърляне на кръста в река Марица.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си