25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Проектират 5-звезден комплекс с минерален аквапарк във Вършец

Петзвезден хотел с аквапарк ще строят във Вършец. Комплексът ще бъде захранен с минерална вода, като на този етап вече е преминала процедурата за Подробния устройствен план (ПУП).

Новата туристическа зона ще е разположена на около 27 хил. кв. метра разгърната застроена площ (РЗП). В момента инвеститорите са на етап проектиране на сградата, информира Economic.bg .

Концепцията е да има хотелска част със 180 стаи, външен и вътрешен басейни, СПА, малък детски аквапарк, два ресторанта, пиано бар и конферентна зала с 500 места.

През пролетта стана ясно, че холандски инвеститор е започнал строителство на мащабен комплекс с аквапарк в община Баните, Смолянско. Очаква се и изграждането на голям термален комплекс и в софийското село Равно поле.

Related Articles

Започват ключови ВиК ремонти в Бургас

Община Бургас, Областна управа, ВиК и РИОСВ ще работят заедно за ключови проекти с огромно значение за гражданите в различни населени места. Действията бяха синхронизирани...

Ремонтират площада в Момчилград с два милиона и половина

С 2 милиона и 500 хиляди лева от държавния бюджет ремонтират градския площад в Момчилград. Настилката ще се замени с нова, която ще включва...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ