12 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Откриват 16,3 км от АМ „Хемус“ между Буховци и Белокопитово

На 18 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще открие новопостроения участък Буховци – Белокопитово от автомагистрала „Хемус“. Церемонията ще се състои от 11:30 часа в началото на новия 16,3-километров участък при пътен възел „Буховци-север“. В нея ще участват също заместник-министър Захари Христов и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Иво Иванов.

На събитието са поканени да присъстват областните управители на Шумен – проф. Христо Христов, и на Търговище – Станимир Парашкевов, кметове на населени места от района и представители на браншови организации.

Изпълнител на строителството на обекта е ДЗЗД „Хемус-16320“. Строителният надзор е осъществен от ДЗЗД „Консултанти Хемус 2 – 2016“.

Related Articles

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ