24 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са „Киряков Архитекти“

Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на проекта присъства и кметът Галина Стоянова.

Спортното съоръжение ще е многофункционално и ще включва колодрум, зали и пространства за различни видове спорт, концертна зала и място за социални прояви и мероприятия. Залата „ще е изключителна не само заради красивата си визия, но и заради удобствата, които ще предлага“, оценяват от Общината. Параметрите на колоездачната писта ще бъдат съгласувани с експерти, притежаващи лиценз за проектиране и изменение на писти за колоездене.

Мнения споделиха и присъстващите архитекти: главният архитект на Община Казанлък Иван Кирчев, бившият главен архитект Николай Николов, архитект Петя Георгиева, архитект Христо Инджов и проектантите – Иван Киряков и Петър Киряков.

Снимка: Община Казанлък

Related Articles

Община Созопол проектира водопровод от м. Бялата вода до с. Индже войвода

Община Созопол се ангажира да изработи проект за нов водопровод от водоема в местността Бялата вода до с. Индже войвода. Това съобщи кметът на...

БНБ препоръчва: Банките да затегнат отпускането на ипотечни кредити

БНБ отчита увеличение при отпускането на кредити, обезпечени с жилищни недвижими имоти и в тази връзка разпореди на банките да вземат допълнителни мерки за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ