19 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

Общински център за гости строят в с. Чавдар

Общински център за гости ще има в с. Чавдар, информират от кметството. Той ще е на 3 етажа и ще служи за различни мероприятия с възможност за настаняване на гости. Финансирането е осигурено от МРРБ. Изпълнител след обществена поръчка ще е СИМСТРОЙ-2000 ЕООД, а проектант – арх. Даниел Вълканов.

Имотът е на ул. „Дечо Стефанов“ 9 и на мястото на съществува двуетажна сграда, предвидена за събаряне. По проект в бъдещия център са предвидени входно преддверие с коридор, стълбище и асансьор, офис с техническо помещение, зала за хранене с връзка към кухненски бокс, конферентна зала, тоалетен блок за посетители с тоалетна за инвалиди, веранда (тераса) с пергола.

Вторият и третият етаж ще включват различни по тип стаи за гости със самостоятелни баня с WC и балкон, както и по един апартамент на всеки етаж.

Бъдещата сграда ще е със стоманобетонна носеща конструкция. Ограждащите стени ще са система от тухлена зидария от 25 см и топлоизолация от 10 см.

Визуализация: Община Чавдар

Related Articles

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са "Киряков Архитекти" Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на...

Изграждат пречиствателна станция в Свиленград

В Свиленград предстои изграждането на пречиствателна станция за питейна вода. На редовно заседание Общинският съвет гласува единодушно предложението на кмета арх. Анастас Карчев да...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ