28 C
Пловдив
вторник, юли 16, 2024

Общински център за гости строят в с. Чавдар

Общински център за гости ще има в с. Чавдар, информират от кметството. Той ще е на 3 етажа и ще служи за различни мероприятия с възможност за настаняване на гости. Финансирането е осигурено от МРРБ. Изпълнител след обществена поръчка ще е СИМСТРОЙ-2000 ЕООД, а проектант – арх. Даниел Вълканов.

Имотът е на ул. „Дечо Стефанов“ 9 и на мястото на съществува двуетажна сграда, предвидена за събаряне. По проект в бъдещия център са предвидени входно преддверие с коридор, стълбище и асансьор, офис с техническо помещение, зала за хранене с връзка към кухненски бокс, конферентна зала, тоалетен блок за посетители с тоалетна за инвалиди, веранда (тераса) с пергола.

Вторият и третият етаж ще включват различни по тип стаи за гости със самостоятелни баня с WC и балкон, както и по един апартамент на всеки етаж.

Бъдещата сграда ще е със стоманобетонна носеща конструкция. Ограждащите стени ще са система от тухлена зидария от 25 см и топлоизолация от 10 см.

Визуализация: Община Чавдар

Related Articles

Радомир инвестира близо 2 млн. лв. в ново улично осветление

Одобрен е проект за подмяна на уличното осветление на 29 села на територията на община Радомир, съобщи кметът Кирил Стоев пред БНР. Проектът е...

Пускат движението в тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“

До дни ще бъде пуснато движението в тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ в посока Варна и ще бъдат премахнати ограниченията....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ