29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Пловдив с приз в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените и тази година е Община Пловдив. Тя получи приза в категория „Спортна инфраструктура“. Основният критерий на журито за определяне на наградените са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 30 категории. Освен за успешно управление, общините получават отличия за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините.

На церемонията по раздаване на наградите присъстваха кметове, зам.-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Related Articles

Въвеждат обходни маршрути заради модернизацията на първокласния път Мездра – Ботевград

Във връзка с предстоящото затваряне на първокласния път между Мездра и Лютидол на среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството с кметове и...

Правят 11 индустриални зони в Северна България

Ще бъдат финансирани с близо 207 млн. лв. от Плана за възстановяване Министерството на иновациите и растежа ще подкрепи развитието и изграждането на общо 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ