15 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

Пловдив с приз в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените и тази година е Община Пловдив. Тя получи приза в категория „Спортна инфраструктура“. Основният критерий на журито за определяне на наградените са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 30 категории. Освен за успешно управление, общините получават отличия за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините.

На церемонията по раздаване на наградите присъстваха кметове, зам.-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Related Articles

Започва строителствотото на 7 пътни съоръжения в Старозагорско

6 надлеза и 1 подлез ще бъдат изградени на територията на Община Стара Загора. Това съобщи генералният директор на НКЖИ инж. Мария Генова по...

Киоски информират туристите за забележителностите в Панагюрище

Интерактивни устройства с екран и интерфейс ще обслужват гражданите и гостите на Панагюрище. Така наречените киоски вече са монтирани и ще предоставят различна информация...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ