35 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

Пловдив с приз в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените и тази година е Община Пловдив. Тя получи приза в категория „Спортна инфраструктура“. Основният критерий на журито за определяне на наградените са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 30 категории. Освен за успешно управление, общините получават отличия за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините.

На церемонията по раздаване на наградите присъстваха кметове, зам.-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Related Articles

След ремонт: Превръщат обсерваторията на Благоевград в туристически център

Започва мащабен ремонт и трансформация на обсерваторията в Благоевград, информират от администрацията в града. Сградата ще стане дом на нова туристическа атракция - дигитален...

Изложба на именития Кристо в музей галерия „Анел“

„Кристо – поетика на необикновеното“ е изложба, която представя забележителната артистична визия и трансформиращите инсталации на известния художник Кристо. От 21 септември до 10...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ