10 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Младежки международен център заработи в ж.к. „Меден рудник“ в Бургас

Международен младежки център отвори врати в бургаския квартал „Меден рудник“. Сградата е на три нива и застроена площ от 1 153 кв. м и паркинг. На първия етаж има амфитеатрално фоайе, което може да се ползва като споделено пространство за научни и образователни проекти. Там има още изложбена част, кафене и мултифункционална зала със сгъваеми трибуни за 180 седящи места със сцена за провеждане на събития и форуми.

Второто ниво на сградата е с конферентна зала и смарт офиси, а третото е предвидено за временно настаняване на гостуващи екипи от други градове и държави. Легловата база е за 35 човека. Обособената просторна тераса също е зона за провеждане на занимания на открито.

Младежкият международен център се реализира по проект, финансиран по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Related Articles

Кметове и министри участват в Общото събрание на НСОРБ

На 27 и 28 февруари в София се провежда Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България. То е първото след местните...

Реставрират Форумите Юг и Изток с пари от проекта „По пътя на Античността“

Финансирането е след одобрена концепция за общ туристически маршрут на Пловдив, Стара Загора и Хисаря Пловдив, Стара Загора и Хисаря ще създадат съвместен мащабен туристически...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ