26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Младежки международен център заработи в ж.к. „Меден рудник“ в Бургас

Международен младежки център отвори врати в бургаския квартал „Меден рудник“. Сградата е на три нива и застроена площ от 1 153 кв. м и паркинг. На първия етаж има амфитеатрално фоайе, което може да се ползва като споделено пространство за научни и образователни проекти. Там има още изложбена част, кафене и мултифункционална зала със сгъваеми трибуни за 180 седящи места със сцена за провеждане на събития и форуми.

Второто ниво на сградата е с конферентна зала и смарт офиси, а третото е предвидено за временно настаняване на гостуващи екипи от други градове и държави. Легловата база е за 35 човека. Обособената просторна тераса също е зона за провеждане на занимания на открито.

Младежкият международен център се реализира по проект, финансиран по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Related Articles

Осигуриха средства за ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца

Служебният кабинет осигури необходимите 780 000 лева за основен ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца. Правителственото решене е във връзка с писмо...

Габрово се включва в международен проект за зелени инвестиции

Община Габрово ще подобри капацитета си за въвеждане на зелени инвестиции в градското развитие чрез участие в партньорски международен проект по Програма „Интеррег“. Той...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ