14 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

Министър Шишков открива Годишното информационно събитие на ОПРР

В програмата е включено и посещение на обновения учебен корпус на Националната художествената академия

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще открие Годишното информационно събитие на Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020 г. То ще се проведе на 22 декември 2022 г. в изградения по програмата нов учебен корпус на Националната художествена академия- София.

Заместник-министърът и Ръководител на Управляващия орган на ОПРР, Десислава Георгиева ще представи постигнатия напредък в изпълнението на програмата, както и основни акценти за 2023 г.

Министър Шишков, зам.-министър Георгиева и ректорът на Националната художествена академия – проф. Георги Янков ще участват в награждаването на победителите във фотоконкурса на Министерство на регионалното развитие и благоустройството на тема „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“.

В програмата на Годишното информационно събитие е включено и посещение на ателиета в обновения „Нов учебен корпус“ на Националната художествена академия, както и старата сграда на НХА, построена през 1905 г., в която продължава учебния процес на студентите.

Официалното откриване на събитието е от 14:00 часа.

Related Articles

Младежи ще изграждат пътека за планинско колоездене във Велики Преслав

Проект на Open Space Foundation 2024 цели да помогне на младежи от Велики Преслав да изградят пътека за планинско колоездене в района. За това...

Сливат НАП и Митниците в единна приходна агенция

Министерството на финансите започва работа по създаване на единна приходна агенция. Предвижда се тя да обедини Националната агенция за приходите и Агенция "Митници". Във връзка...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ