19 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

Лятна строителна академия от 7 до 9 юли в Габрово

В Европейската година на уменията Габрово отново става домакин на Лятна строителна академия. Тя ще се проведе от 7 до 9 юли и е насочена към ученици от 10 до 12 клас и студенти в първи курс с интерес за развитие в строителния сектор.

В продължение на три дни участниците, заявили желание, ще се потопят в креативна, продуктивна и приключенска среда. Те ще бъдат разпределени на 10 работни площадки, където ще се запознаят с последните тенденции в строителните технологии, след което ще трябва да изпълняват редица практически задачи.

Двадесет ментора, сред които директори, строителни инженери, супервайзъри, търговски представители, технически консултанти и др., ще споделят своите умения и опит в областта на архитектурата и строителството.

Мисията на лятна строителна академия е да създава среда за развитие на млади и мотивирани личности и да подобри качеството на човешкия ресурс в сектора.

Related Articles

Започва почистването на р. Марица в Пловдив

Започва дългоочакваното почистване на река Марица в Пловдив. Дейностите ще бъдат изпълнени от софийската фирма „БКС – Озеленяване“. Срокът е 90 дни. Работата е...

Сливен с новоизградена улица

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Остават довършителни работи и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ