34 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Лятна строителна академия от 7 до 9 юли в Габрово

В Европейската година на уменията Габрово отново става домакин на Лятна строителна академия. Тя ще се проведе от 7 до 9 юли и е насочена към ученици от 10 до 12 клас и студенти в първи курс с интерес за развитие в строителния сектор.

В продължение на три дни участниците, заявили желание, ще се потопят в креативна, продуктивна и приключенска среда. Те ще бъдат разпределени на 10 работни площадки, където ще се запознаят с последните тенденции в строителните технологии, след което ще трябва да изпълняват редица практически задачи.

Двадесет ментора, сред които директори, строителни инженери, супервайзъри, търговски представители, технически консултанти и др., ще споделят своите умения и опит в областта на архитектурата и строителството.

Мисията на лятна строителна академия е да създава среда за развитие на млади и мотивирани личности и да подобри качеството на човешкия ресурс в сектора.

Related Articles

Радомир инвестира близо 2 млн. лв. в ново улично осветление

Одобрен е проект за подмяна на уличното осветление на 29 села на територията на община Радомир, съобщи кметът Кирил Стоев пред БНР. Проектът е...

Легла от картон и без климатици: Олимпийското село в Париж ще бъде „най-зеленото“

Самите сгради ще бъдат рециклирани след края на игрите Домакините и организаторите на Олимпийските игри в Париж анонсираха, че това ще бъдат „най-зелените и устойчиви...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ