16 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Лятна строителна академия от 7 до 9 юли в Габрово

В Европейската година на уменията Габрово отново става домакин на Лятна строителна академия. Тя ще се проведе от 7 до 9 юли и е насочена към ученици от 10 до 12 клас и студенти в първи курс с интерес за развитие в строителния сектор.

В продължение на три дни участниците, заявили желание, ще се потопят в креативна, продуктивна и приключенска среда. Те ще бъдат разпределени на 10 работни площадки, където ще се запознаят с последните тенденции в строителните технологии, след което ще трябва да изпълняват редица практически задачи.

Двадесет ментора, сред които директори, строителни инженери, супервайзъри, търговски представители, технически консултанти и др., ще споделят своите умения и опит в областта на архитектурата и строителството.

Мисията на лятна строителна академия е да създава среда за развитие на млади и мотивирани личности и да подобри качеството на човешкия ресурс в сектора.

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

Община Тунджа реализира хибриден ВЕИ проект

В община Тунджа започна изграждането на фотоволтаичен парк „Тенево Солар“, първи етап от хибридния ВЕИ комплекс „Тенево“. Той ще включва също и вятърни турбини...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ